Колийн и Уейн Рууни са по-щастливи от всякога.

Шест месеца след разкритието, че нападателят на Манчестър Юнайтед е кръшкал на съпругата си с проститутка, докато благоверната му е била бременна със сина им Кай, 24-годишната WAG заяви, че мечтае час по-скоро да роди още едно бебе.

"Любовта ми към Уейн никога не е била толкова силна. Нещата между нас са страхотни, харесва ми да съм майка и много ще се радвам, ако семейството ни скоро се увеличи", споделила Колийн пред свои приятели преди да замине на почивка в Барбадос, където звездната двойка има огромна вила.

Тези нейни думи влизат в противоречие с тиражираната от някои медии на Острова информация, че Колийн е отпрашила с 16-месечния Кай за любимия остров на най-богатите и известни знаменитости, за да си вземе почивка от брака си. Тя е придружавана от своите родители, както и няколко приятели от Ливърпул, докато съпругът й остана във Великобритания.

Идилията във връзката на Колийн и Уейн Рууни бе разрушена през септември миналата година, когато проститутката Дженифър Томпсън обяви пред жълтата преса, че е правила секс със съотборника на Димитър Бербатов седем пъти, докато съпругата му е била бременна. Скандалът раздели звездното семейство за три седмици, но в крайна сметка Колийн намери сили да прости забежките на мъжа си и се отказа от намерението си за развод.

Sportal.bg