Посланието е ясно. Изискана, секси и самоуверена, Колийн Рууни е вперила поглед в обектива и в съпруга си, пише "Дейли мейл".

Това е новата Колийн, превърнала се от съседското момиче в изкусителна жена-вамп, жена, която не ти трябва да ядосваш, пораснала, силна, желана и не за подценяване.

Тази снимка е направена в Париж за сп. „HELLO!” и показва една уравновесена и самоуверена Колийн само три месеца след шокиращата новина, че Уейн й е изневерил с проститутки докато тя беше бременна със сина им Кай, който сега е на 1 годинка.

От глава до пети в дрехи висша мода, в рокля от пера и кожа на дизайнера Зухаир Мурад и обувки на Валентино, тя е на светлинни години от някогашното свито 16-годишно момиче.



*Бляскава: Самоуверената Колийн позира за фотосесията си в рокля от пера и кожа и обувки на Валентино с Айфеловата кула за фон

Забравете за проститутките Дженифър Томпсън и Хелън Уд в оскъдните им дрешки.

Бляскавата фотосесия идва в края на една ужасна година, в която Колийн трябваше да се бори не само с разкритията за поведението на съпруга й, но и с влошаващото се здраве на доведената й сестра Роузи, която има рядък вид мозъчно разстройство, наречено „Синдром на Рет” и получи удар през септември.



*Коренна промяна: Колийн като ученичка през 2003 г.

В онзи момент, ревностната римокатоличка Колийн отиде на поклонение в Лурд, за да се помоли за нея.

Но ако се съди от снимките при едно от емблематичните за Париж места миналата седмица, почти няма следа от тревогите и разбитото сърце на 24-годишната Колийн както на снимките, така и в прямото интервю, което ги съпровожда.

Относно противоречията около скорошните преговори на съпруга й договора му с Манчестър Юнайтед, а именно заплахата му да напусне отбора ако не му плащат рекордните 250 000 британски лири седмично, Колийн застава на страната на Уейн.

По това време феновете бяха толкова ядосани, че една вечер тълпа от 30 души се появи пред портата на дома им. Колийн споделя: „Те дойдоха и изглеждаха заплашително, като че ли за да ни сплашат”.



*Доброто старо време: Идилията между Уейн Рууни и съпругата му Колийн беше разрушена заради разкритията за изневярата му

Но тя подчертава: „Разбира се, Уейн печели много пари, но не забравяйте, че той също така плаща доста данъци. И ги плаща във Великобритания, а други футболисти плащат по-малко данъци в държави, които не са родните им. Така че, въпреки че печели доста, той си плаща задълженията”.

25-годишният Уейн напоследък го е ударил на плащане.

Миналия месец двойката хвърли 90 000 британски лири за партито по случай първия рожден ден на Кай. Колийн споделя: „Присъстваха около 60 деца и беше наистина вълшебно”.

Всички бяха облечени като супергерои и принцеси и тичаха нагоре-надолу. Кай беше облечен като мечо Пух и много му харесваше.”

Същия месец Уейн и Колийн бяха в Дубай на романтична екскурзия само двамата на стойност 30 000 британски лири в опит да оправят брака си след разкритията за изневярата на Уейн.

Снимки на Колийн от почивката им породиха слухове, че футболната съпруга си е коригирала бюста. Това не е вярно според Колийн.



*Леки момичета: Хелън Уд (Л), и Дженифър Томпсън(Д) бяха в центъра на скандала с Уейн Рууни

„Наистина намирам за странно как хората стоят и анализират тялото ми” – казва тя.

„Тайната ми са бикините тип Halterneck. На някои от „плоските” ми снимки бях с бански – лента, в който гърдите ми изглеждаха нечестно малки. Бикините тип Halterneck ги повдигат.”

Фотосесията в Париж е първият от методите на Колийн за отърсване от сполетелите я тревоги.



*Колийн е секси мацето от корицата на новия брой на сп. „Hello!”


Снимките са част от кампания, в която тя е и поканена за гост-водеща в най-гледаното шоу за годината „X Factor”.

На Колийн й предстои и да направи дизайнерски дебют с колекция от 25 облекла за каталога на компанията „Littlewoods”, който ще бъде на пазара малко преди Нова година.

Неин приятел споделя: „Напоследък доста й се насъбра, но Колийн започва да се съвзема.”

Тя отново се чувства добре, взела живота си в ръце. Тя и Уейн организираха чудесно кръщене на Кай в Шотландия веднага след завръщането й от Париж.

Приятелят добавя: „Колийн отново е самоуверена и щастлива и това си личи. Тя наистина усеща, че нещата при нея и в семейството й се нареждат.”