Кристина Димитрова събра най-големите си хитове в албум, който снощи представи в столичната чалга дискотека "Гран де лукс".

Тя без притеснение от всичките си колеги, повечето от тях върли противници на поп-фолка, призна, че харесва тази музика и дори често се забавлява на нея, пише Lifestyle.bg

Като доказателство на думите й беше и присъствието на няколко представителки на лекия жанр на промоцията. Екстра Нина, Сашка Васева и Татяна аплодираха Кристина Димитрова и изслушаха песните от целия й албум до края, докато изпълнители като Силвия Кацарова и Панайот Панайотов напуснаха промоцията веднага, след като служебно изпълниха по една песен.

Криси Секса видимо не се притесни от случилото се и продължи с представянето на албума си, който е събрал в себе си най-добрите й песни през годините и е озаглавен Super hits.

В него са включени 20 песни и един бонус. Някои от песните не са издавани досега, други са познати на почитателите. Има и една съвсем нова композиция, озаглавена "Супер хит”, на която е кръстен и албумът.

Музиката, текстът и аранжиментът са направени от българската формация "Deep Zone Project”. В албума още има както денс парчета, така и няколко балади.