Лотар Матеус е готов да се откаже от "агнешкото" в леглото заради любовта, пише "Стандарт".

Националният селекционер няма нищо против да опита връзка с жена над 30 г., стига тя да е човекът на живота му. Това призна самият треньор на "трикольорите" пред сп. "Бунте".

"В една връзка поне за мен годините не играят никаква роля. Не бих имал нищо против да се обвържа и с жена, която е над 30 години", обяви рекордьорът по мачове за Бундестима. Както се знае, актуалното гадже на Лотар е едва на 23 г.

Бившата му съпруга Лиляна пък е на 24. Когато Матеус се обвърза с украинката, тя беше едва на 19 г. Легендата призна, че си е взел поука от последния неуспешен брак и няма да прибързва да задълбочава връзката си с кипърската студентка.

"В момента не мисля за брак, макар че с Ариадне се разбираме добре. Освен това тя първо трябва да се дипломира", призна националният селекционер.

Матеус още не е преодолял развода с Лиляна, но няма нужда от психиатър. Бившият защитник споделя всичко с третата си съпруга Марияна и я окачестви като най-добрата му приятелка.

Лотар допълни, че приема всяка неуспешна връзка като своя лична загуба, но от това не страда самочувствието. За финал той призна, че иска да има още едно дете. Лотар има две момичета и момче от първите два брака.