Миналия октомври 46-годишната актриса обяви, че се разделя с мъжа си Дейвид Аркет след 11-годишен брак.

Запитана дали след време има шанс да се съберат отново, Кортни заяви: "Не знам какво ни очаква, но все още го обичам... Аз съм неговият най-голям защитник. Просто не мога да променя това..."

Дейвид Аркет наскоро премина курс на лечение в лклиника за алкохолици и се предполага, че тази негова зависимост е преляла чашата в съпружеските им отношения, съобщава Lifestyle.bg

"Повечето мъже не са зрели, нали?", продължава Кортни - "Но ако опознаете Дейвид, ще разберете какви са намеренията му, ще видите колко е честен и колко голямо е сърцето му. Понякога се ядосвам, че той никога не е бил злонамерен."

Актрисата от "Приятели" засега няма намерение да се среща с други мъже: "Нямам желание за подобни срещи. Не казвам, че никога повече няма да излизам, но просто сега ми се струва странно. Не си спомням какво се правеше дори. Не обичам да излизам, не обичам да си говоря празни приказки, не обичам да ходя по партита. Имам надпис на челото: Излязла от социалния живот, влязла в изолацията!"

Въпреки това което се случва между нея и Аркет, актрисата заяви, че основна грижа сега е 6-годишната й дъщеря Коко. "Тя ще бъде моят основен приоритет. Каквото и да става, тя ще е добре, ще е на сигурно място, и аз ще я защитавам повече от всичко на света", допълва още Кортни.