Гост в рубриката на сутрешния блок на ТВ7 при сладкодумната Жана беше Ели Гигова, пише Blife.bg

В студиото тя се появи с кученцето си Принц от породата Йоркширски териер, който си търси половинка.

Гигова призна пред Жана, че се чувства много добре, откакто вече не е част от екшъна с ранното ставане за сутрешния блок на Нова ТВ.

За нея е истинска наслада, че може да се наспи и навакса изгубените часове почивка. Бившата водеща категорично заяви, че работата й в Нова ТВ изобщо не й липсва. Според нея е настъпил моментът да си почине и да премине от страната на зрителите. В момента Гигова прави равносметка за пътя, който е изминала.

Гигова заяви, че като че ли при започването й в сутрешния блок към нея очакванията са били много големи, може би заради произхода й. Тя не може категорично да каже дали ги е оправдала, но вярва, че зрителите са направили своята добра оценка на усилията, които е положила. Коментарите, на които Ели отделя внимание са тези на специалистите. Лошото и доброто, което се сипе по неин адрес, тя подминава - старае се да бъде професионалист.

Мечтата на Гигова от малка е да работи в телевизията. Логичен беше и въпросът на водещата Жана Танева дали съвсем скоро няма да видим Ели отното на екран. За момента единственото намерение на телевизионерката е да си почине и да погледа телевизия отстрани.

Изненада, която бяха подготвили от екипа на ТВ 7 за Ели Гигова, беше кратко интервю с приятеля й Петко Димитров, който я описа с думите:

"Красива, умна и интелигентна". Като нейния най-близък човек, той сподели, че всичките писания за Ели, че е префърцунена и глезена, всъщност не отговарят на истината. За две години и половина заедно тя многократно да си помагали, намерили са синхрона помежду си и са се обичали.

Петко не пропусна да я попита, кога най-после ще се научи да шофира плавно и съжалява ли че не е заминала за САЩ?

Бившата водеща нито за секунда не е съжалявала, че не е заминала за Франция или за САЩ и че е много щастлива да прекарва живота си с него. На желанието на Петко да има две деца от нея Гигова каза, че за тези неща не могат да се поставят конкретни дати и срокове, но тя наистина вярва, че той е човекът, с който иска да създаде семейство.

Ревността не е част от тяхната връзка, защото според Ели ревността по-скоро пречи на една връзка, отколкото да й помага. Русокоската не пожела да разкрие плановете около предстоящия й рожден ден (на 17 март) от суеверие, но заяви, че със сигурност ще е с любими хора.