Обикновено Ким Кардашиян се държи напълно безупречно и професионално, но по време на скорошен епизод от „Ким и Кортни превземат Ню Йорк”, тя напълно изгуби самообладание, пише "Дейли мейл".

Риалити звездата беше на посещение на техния нов магазин  "Dash", за да провери как върви обзавеждането.

Когато обаче седна на стол, който не беше добре сглобен, той се срути изпод нея.

Тридесет годишната богаташка се просна по гръб на пода, с крака вдигнати във въздуха, а сестра й и работният екип наблюдаваха и се смееха.

Сестра й Кортни реагира на случилото се като се подсмихна и каза : „Това беше велико”.



Опаа: Ким Кардашиян изгуби баланс и падна от стола, докато със сестра й снимаха новия епизод от „Ким и Кортни превземат Ню Йорк”

Ким от своя страна също възприе нещата от забавната им страна и се смееше, докато ставаше от земята и възвръщаше самообладанието си.

По време на същия епизод, който вече беше излъчен, Ким трябваше да се сбогува с Шенго, австралийският й бодигард, а в последствие и гадже, на който се налагаше да се завърне към родната Австралия, защото визата му беше изтекла.

Въпреки че по време на шоуто, заснето преди няколко месеца, Ким изглеждаше разстроена, звездата сега гледа напред и дори потвърди, че в момента има връзка с баскетболния играч от New Jersey Nets – Крис Хъмфрис.

*Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис

При появата си при Рейчъл Рей, заедно с майка си Крис Дженър, Ким заяви, че „вече не е неангажирана”, помаха пред камерата и каза ”Здрасти, Крис!”

„Предполагам, че просто съм непоправима романтичка. Колкото и да имаш желание да опитваш, понякога не е лошо да си дадеш почивка. Прекарвам си добре, щастлива съм.”

Ким срещна двадесет и шест годишния Крис, докато живееше в Ню Йорк, по време на снимките на риалити шоуто. До настоящия момент, двойката се въздържаше да афишира взаимоотношенията си, но през последните месеци двамата често бяха засичани заедно.

Вижте фотогалерия:


Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver