Феновете на Ким Кардашиян обсъждат, че през последните седмици всеизвестните ù извивки изглеждат по-пищни от всякога, пише "Дейли мейл".

А ето, че вече имаме и потвърждение – и то от самата Ким.

30-годишната риалити звезда призна, че е прекъснала обичайния си ежедневен режим от упражнения, докато текат снимките на новото ù риалити шоу "Ким и Кортни завладяват Ню Йорк".

„Днес спортувах много във фитнеса!!!! Пропуснах цели 8 седмици в Ню Йорк, НО СЕ ВЪРНААААААААХ!“, написа тя в страницата си в Туитър.



*Ким Кардашиян призна, че е пропуснала тренировките си във фитнеса за цели 8 седмици, докато е снимала новото си риалити шоу

Ким, която при ръст 158 см. твърдеше, че се побира във втори размер по американския стандарт и то само преди няколко месеца, от години се бори с теглото си.

Тя беше прикрила извивките си, докато отиваше към Международното летище в Лос Анджелис, за да хване полет обратно за Ню Йорк, след като прекара Деня на благодарността със семейството си в Калифорния.

Ким и сестра ù Кортни (31) снимат продължение на риалити шоуто си, което във втората си част проследява как момичетата откриват в Ню Йорк нов клон на бутика си за дрехи DASH.

Те и сестра им Клои вече притежават магазини в Калабасас и Маями.

Облечена от глава до пети в черно и с любимите си черни ботуши над коленете, Ким изглеждаше тъжна, докато отиваше към летището, въпреки че казваше на зяпачите, че ще отсъства само няколко дни.



*Bon voyage: Ким напусна дома си в Бевърли Хилс, за да се отправи към летището в Лос Анджелис

Звездата може би е тъжна, защото трябва да остави предполагаемия си нов приятел Гейбриъл Обри.

Ким за първи път бе забелязана с 34-годишния модел и бивш приятел на Хали Бери на баскетболен мач на „Лейкърс“ в Лос Анджелис. Там те седяха в страничните редове и доста флиртуваха.

След това двойката отиде на кино в Arclight Cinema в Sherman Oaks, за да хване прожекцията на „Бурлеска“.

Може би новият романс е насърчил Ким да потренира.