Някои може да кажат, че Ким Кардашиян би се появила и на отварянето на пощенски плик, но тези дни тя доведе до нови крайности склонността си да получава чекове и да се саморекламира, пише "Дейли мейл".

Риалити звездата се появи на Таймс Скуеър в Ню Йорк, за да среже лентата на нова обществена тоалетна.

Може това да не е най-бляскавото ù амплоа, но въпреки това Ким събра погледите с облеклото си – прилепнала сива рокля от вълнен плат и черни обувки с токчета.

За пета поредна година компанията за тоалетна хартия с марката Charmin открива подобно съоръжение, което да обслужи нуждите на допълнителния брой пазаруващи в града по Коледа.



*Дали не удави кариерата си с едно пускане на казанчето? Ким Кардашиян откри нова обществена тоалетна в Ню Йорк

30-годишната знаменитост позира щастливо между два огромни плюшени мечока, преди да застане за снимка, все едно отключва вратата на новата тоалетна с огромен пластмасов ключ.



*Мръсна работа: Ким поставя огромен ключ до вратата на новото тоалетно съоръжение

Изминалата седмица за Ким представляваше смесица от бизнес и удоволствие. Само преди няколко дни тя бе забелязана да си бъбри с бившия приятел на Хали Бери, моделът Гейбриъл Обри, докато гледаха баскетболен мач на LA Lakers. И както винаги и майка ù, Крис Дженър, беше на линия до тях. Крис е споделяла, че много иска дъщеря ù да улегне и наскоро сподели: “Време е, нека най-накрая го направи. Планирам прекрасна сватба.”



*Ким не се задоволява с дребни неща: Ким се усмихва, докато позира с два огромни мечока, представящи фирмата за тоалетна хартия Charmin, която бе спонсор

А що се отнася до най-новия мъж до Ким, близък източник твърди: “Те се запознаха чрез приятели и излизат от няколко седмици. Решиха да се появят заедно на баскетболния мач.”

Гейбриъл (34) не се показваше много по светски събития, след като той и Хали Бери(43) приключиха 4-годишната си връзка през април.

Приятелят на Ким, Джонатан Чебан със сигурност е развълнуван от последния ù флирт: “Нямам търпение да чуя всички подробности. Надявам се да са заедно – така повече няма да ми се налага да я придружавам по разни мачове!”



*Нова двойка? Ким и бившият приятел на Хали Бери, Гейбриъл Обри, бяха забелязани заедно на баскетболен мач на LA Lakers