Вицепремиерът Цветан Цветанов избра предаването „В джаза събота вечер”, за да разкрие ексклузивно подробности от личния си живот, радостта от наскоро родената си третата дъщеря София, какво мисли за семейния живот и за приятелството.

„Изряден баща и съпруг” го нарече водещата Вили Сечкова, когато стана ясно, че вътрешният министър не разбира само от ред, сигурност и успешни полицейски акции, а също така е добър експерт и по бебешките въпроси.

Оказа се, че Цветан Цветанов е изкарал доста безсънни нощи, участвайки сериозно в отглеждане на трите си дъщери. Затова и доста разбира от колики, дохранване и повиване.

Дори вътрешният министър давал на водещата Вили Сечкова подробни експертни съвети как да отглежда бебето си, скоро след като била родила сина си.

"Преборваме демографския срив, следвайки призива на премиера", обяснява раждането на третата си дъщеря вътрешният министър, като на няколко пъти в предаването призова в българските семейства да се раждат деца, та дори и по три.

„В джаза събота вечер” излъчи ексклузивни кадри от изписването на малката София, като Цветанов специално благодари на д-р Георгиев и похвали за професионализма и добрите грижи болница „Св. София”, на която е поверил раждането на детето си, вместо да се възползва от лукса и привилегиите на Правителствена болница.

„Много приятно е човек да се прибира в къща с четири жени, където аз съм малцинство и трябва да бъда глезен и уважаван. Водещата фигура в семейството, обаче, е съпругата”, споделя Цветанов.

"Много политици, като станаха известни, си намериха млади жени и така се заблуждават, че са станали по-млади, а всъщност са станали по-глупави”, коментира министърът.

"Предизвикателството е да имаш три деца от една жена. Не е добре човек да има много деца, но от различни жени, а да остане верен на една жена, с която да създаде стабилно семейство", споделя той, като дава пример с факта, че със съпругата му са заедно от 1989 г.

Министър Цветанов не пренася работата си вкъщи, а оставя проблемите отвън.

Прегръдката на малката му дъщеря го кара да забрави тежестта на работата и да се отдаде на семейството си.

„Аз съм богат с моето семейство, изпълнено с любов”, казва Цветан Цветанов.

Изненада за госта беше Веселин Маринов, който поздрави семейство Цветанови за новородената София със своя песен, а водещата подари на министъра от името на предаването розово бебешко комплектче със специален надпис.

За финал щастливият баща даде заръка на водещата Вили Сечкова да не губи време, а да последва примера на семейството му и да роди още едно дете.

В рубриката „Светски коментар” водещата обсъди с главния редактор на сп. Слава Мартин Райков може ли да има истинска любов в шоубизнеса.

Дали, като са постоянно под прожекторите, при известните личности чувствата са истински или има доза фалш.

"Историята на Валери Божинов с Николета вече досажда на публиката, защото те прекаляват с показността и ПР-а", казва Мартин Райков.

"Дори и за т.н. им папарашки снимки от Малдивите става ясно, че са снимани преднамерено. При известните личности е по-трудно да имат нормален личен живот, тъй като са непрекъснато са на показ, подложени са на много изкушения, срещайки се с много нови хора и фенове".

Двамата обсъдиха най-нашумелите БГ двойки напоследък – Коцето и Надя, Волен и Капка, Графа и жена му Мария, Соломон и Гергана Паси. За всички тях водещите отсъдиха, че са пример за щастливи любовни двойки за подражание.

На финала румънската поп звезда Андреа Баника изпълни хитовото си парче „Love in Brazil”.

За шоуто Вили беше облечена в розова рокля на цветя на марката BCBGMAXAZRIA.

От забелязаха, че със същата рокля се появи и тийн звездата Ашли Тисдейл в най-новия сериал, в който участва –„Hellcats”.

*Ашли с роклята на BCBGMAXAZRIA в сцена от сериала

*Ашли на снимачната площадка

На коя й седи по-добре - на Вили или на Ашли? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Вижте видео:

Турнето на Андреа Баника - България