Във видео, заснето няколко дни преди раздаването на 9-тите награди на "Планета", фолк дивата Галена призна пред Вихра и Мая, че не е искала да спечели наградата за "Певица на годината".

Изпълнителката обясни, че причината е, че нейното име се е спрягало за победителка още от миналата година и това вече й е омръзнало.

Двете водещи не пропуснаха да разпитат звездата дали са верни слуховете, че Галин й е платил отличието. „Той може да ми плати песен, може да ми плати клип, но от 3-4 дни дискотеките са пълни, пея на по 1000 човека – и на тях ли им е плащал?”, отвърна Галена.

Певицата беше категорична и че не се е карала с Милко Калайджиев. Изпълнителката разкри, че двамата с него просто са загубили връзка, защото тя е била заета с отглеждането на Стефан. Певицата призна също така, че синът й се познава с щерката на Мария – Марая, но засега отношенията на хлапетата са само приятелски. „Коцето и той се точи за малката”, пошегува се Галена.

Фолк дивата намекна, че с половинката й Галин може да се оженят в САЩ. Певицата разкри, че на 9-ти март заминава за 20 дни в Ню Йорк, а любимият й имал голямо желание да я придружи. Красавицата се изпусна, че не е изключено с Галин да се върнат като съпрузи от пътешествието, информират ни от bliasak.bg.

„Може и това да се случи, но искаме да бъде спонтанно. Даже сигурно в последния момент ще си взема бяла булченска рокля. Не искам нищо претрупано, като торта, а по-скоро изчистено и елегантно”, размечта се Галена. Тя обеща на двете водещи да им гостува в студиото и да им покаже много снимки, ако се върне с халка от пътуването си.