Десислава продължава да работи върху усъвършенстване на визията си, пише вестник "Марица", цитиран от kliuki.bg..

Фолкдивата имала пълно доверие на родната пластична медицина и щяла да легне под ножа в българска клиника.

Фолк певицата не се притеснява от разказите за ужасяващи инциденти и усложнения при подобни операции, заради което колежката й Емануела се размина на косъм със смъртта. Хирурзите, на които Десислава дължи чисто новия си бюст и чаровна усмивка, щели този път да поработят върху носа й.

"Ще го направя час по-скоро! Има нещо, което не харесвам в него, а смятам, че ако човек не е доволен от визията си, трябва да я коригира", обяснява гласовитата блондинка. Самата тя признава, че носът всъщност не й създава проблеми - нито е крив, нито има гърбица, но предпочитала да бъде с друга форма.

Сексбомбата е амбицитрана на всяка цена да докаже, че е способна да постигне всяко нещо, с което се захваща. Като собственичка на телевизия DSTV тя държала да остане вярна на феновете си и заляга над репертоара, с който ще ги зарадва.

Новият й видеоклип "Пленница на любовта" ще се снима в началото на март и там Десислава ще покаже прелести, облечена в тоалети на Алекзандър Маккуин и пловдивската дизайнерка Маринела Златева. На 7 март певицата отлита за Лондон, за да отпразнува с приятели рождения си ден.