Има някои модели, които просто са родени за реклама. А английската роза Кели Брук безспорно е една от най-добрите в това отношение.

И няма значение какъв продукт представя - тя може да продаде всичко, защото приковава като магнит погледите, пише .

Поредното доказателство за това е последната рекламна кампания с нейно участие - на новия аромат на дезодорантите от марката Lynx - Excite, които са предназначени за силната половина от човечеството.

Какъв по-хубав начин да промотираш нещо подобно от Кели Брук с оскъдно бельо и ангелски криле.

Това не е първият път, в който Брук е използвана, за да популяризира мъжки козметични продукти.

 А причината е добре известна. Сексът продава и няма съмнение, че в бъдеще от компанията производител ще отчетат увеличение на продажбите, тъй като съвсем скоро предстои Кели да грейне върху десетки билбордове.

"Страхотно е, че отново работя с Lynx, особено по толкова вълнуваща кампания. Нямам търпение да видя кой може да ме изкуши", заяви г-ца Брук, която през 2007 година подписа договор на стойност 1 млн. паунда, за да бъде лице на марката.

Думите на британката са по повод онлайн играта, пусната специално заради новия аромат. Тя предизвиква играчите да използват въздействието на Lynx, за да съблазнят ангела Кели. С изпълнението на различни играчи те могат да отключат следващото ниво, стимулирани от лични съобщения от ангелите на Lynx, по пътя към голямата награда - парти лично с Кели Брук.

Но ако щастливият победител се надява да привлече ослепителната брюнетка със своя собствен Lynx Effect, той трябва да се подготви за сериозна битка. Причината за това е, че връзката на Кели с бившия шотландски ръгбист Том Еванс става все по-сериозна. Той вече последва любимата си в Лос Анджелис, където британката гради кариера като актриса. Спортистът също има подобни амбиции и дори се е записал да учи актьорско майсторство.

Въпреки че е вече на 31, Кели Брук е много търсена за снимки и реклами напоследък. Безспорен връх в това отношение беше фотосесията й за американския "Плейбой" през миналата година, за която тя прибра чек на стойност 300 000 паунда.

Последваха още няколко голи изяви, последната от които бе преди броени дни за новото френско списание Exhibition Magazine.

Вижте фотогалерия:

Кели Брук е секси ангел в реклама на Lynx

Кели Брук нажежава страстите с новата си фотосесия за FHM, ноември 2010