Отказа се големият Луис Назарио да Лима Роналдо, или оригиналният Роналдо, или просто една от легендите на футбола.

Неговата кариера на футболния терен я знае цял свят, но и за личния му живот се говорят доста неща, пише .

"Мисля, че съм изпълнил всичките си фантазии. Бил съм с две наведнъж и дори няколко пъти съм правил секс малко преди мач", разказа веднъж за популярното списание GQ Феномена.

Испанският спортен всекидневник "Марка" направи кратък преглед на някои от най-популярните гаджета на голмайстора на световни първенства за всички времена.

*Роналдо

Райка Оливейра, популярна бразилска манекенка

*Райка Оливейра

Оливейра се прочува, след като се разбира, че има връзка с нападателя на Реал (Мадрид) Роналдо.

Райка представя едни от най-новите колекции на най-известните модни компании в света - "Диор", "Вог", "Шанел", "Долче & Габана", "Ultimo" и т.н.

Даниела Чикарели, топ модел

*Даниела Чикарели

През 2003 Роналдо похарчи луди пари около подготовката на сватбата си с бразилската манекенка Даниела Чикарели. Той бе организирал тържествена церемония в средновековен замък във Франция, но в последния момент се отказа да й се врече във вярност и церемонията пропадна .

Милене Домингеш, националка на Бразилия по футбол

*Милене Домингеш

Роналдо се жени за колежката си през 1999, а бракът им продължава четири години. Тя го дарява с първия му син - Роналд, който се ражда в Европа.

Сред многобройните завоевания на Феномена са и очарователните Ливия Лемос, момиче на "Плейбой", както и Мирея Каналда, популярна бразилска манекенка.

*Ливия Лемос

*Мирея Каналда

Сузанa Вернер, която в момента е съпруга на бразилския вратар на Интер Жулио Сезар, е по-известната с прякора си Роналдиня. Актрисата и тв водеща Сузанa има две години с Феномена - от 1997 до 1999. През 2002 тя се жени за Жулио Сезар, от когото има две деца.

*Сузанa Вернер

Припомняме:

Роналдо изненадващо сложи край на бляскавата си кариера и направи тъжни милиони почитатели на великата игра. Феномена се надяваше да изиграе още един сезон, но постоянните контузии и невъзможността да намали теглото си го принудиха да се откаже по-рано от планираното.

34-годишният нападател - голмайстор номер 1 в историята на световните първенства, официално обяви решението си на пресконференция вчера. Придружаван от двамата си синове - Алекс и Роналд, бившият ас на Крузейро, ПСВ Айндховен, Барселона, Интер, Реал Мадрид, Милан и Коринтианс обясни причините за оттеглянето си и призна, че се чувства изключително тъжен. Роналдо не можа да сдържи сълзите си и се разплака, докато говореше пред журналистите.

"Болката ме накара да приключа с футбола. Много ми е тежко да се раделя с нещо, което ме правеше толкова щастлив. Имах нагласата да играя още, но трябва да призная, че загубих битката с тялото си", сподели развълнуваният Роналдо.

Той разкри, че преди 4 години е разбрал, че страда от Хипотиреоидизъм - болест, която му е пречела да свали излишните килограми и да влезе в оптимална форма.

Роналдо не пропусна да се извини на феновете на Коринтианс за срамното отпадане в предварителния кръг на Копа Либертадорес. Гневната реакция на привържениците след провала и обидите по негов адрес също са наклонили везните в полза на това нападателят да каже "стоп".

"Никога не съм виждал толкова емоционални фенове, но тяхната жажда за добри резултати понякога ги прави прекалено агресивни", заяви Феномена.

В края на емоционалната пресконференция президентът на Коринтианс Андрес Санчес връчи на Роналдо фланелка на тима и дружески го прегърна.