Скандалният плевенски бизнесмен Красьо Черния съвсем скоро може би няма да е единственият мъж, който вижда фолкпевицата Магда гола.

Красивата блондинка е навита да гастролира в родно мъжко списание.

И тъй като вече почти няма представителка на фолкжанра, която да не е изгряла дибидюс на някоя корица, е възможно Магда също да мине в голия отбор.

Но! Има условие, което тя разкри пред Светлана Василева в онлайн предаването й „Интимно със Светлана”:

„Имала съм предложения от няколко еротични издания. Водили сме неведнъж преговори с тях. Мога да се снимам, но в границите на нормалното, по бельо или леко разголено - да, но чисто гола – никога. Все пак имам сериозна връзка. Не, че някой ме спира. Просто аз самата не мога да го направя”, призна любимата на Черния, заради когото гръмна кадрови скандал във Висшия съдебен съвет.

„Не одобрявам разкрепостеното поведение на някои мои колежки. Но все пак всеки избира пътя, по който да върви. Да, това е по-лесният и по-забележимият начин да станеш известен. Когато има провокация, има и успех. Аз лично не искам да бъда №1 с цената на всичко. Голотата и сексът продават във всяко едно отношение. Но аз не бих си позволила да излагам хората около мен и най-вече моето семейство. Просто така съм възпитана. Ще ги разочаровам, ако тръгна да пробивам с голотия”, призна Магда пред микрофона на Светлана.

Вижте видео:

Магда-Ходи се лекувай