Синът на Елтън Джон няма и два месеца, а певецът вече го записа за училище. Така е при богатите и известните, научиха от EVA.bg

Важни са не само парите, а и връзките, за да те допуснат до най-елитните учреждения. В случая Елтън записа бебето си в кралското училище Св. Джордж, Уиндзор, Англия.

Още от създаването си през 1348 г. от Едуард III учебното заведение „снабдява“ кралския двор на Великобритания с момчета-хористи, които да пеят на монарсите при църковни служби или други специални поводи. Малкият Закари ще започне да посещава детската градина към училището, когато навърши 3. Годишната такса е 7 500 английски лири.

Детето може да учи там до 13-та си годишнина. С всяка година таксата се увеличава, докато не достигне 18 000 лири. Елтън Джон обаче не спира до тук с плановете си за образованието на Закари. Той вече се е спрял и на колеж - Eton College. В него се допускат само отбрани момчета.

Именно там са учили и принцовете Уилям и Хари. И ако има нещо, за което може да похвалим Елтън Джон, то това е, че избра британската образователна система пред американската.