Врачка казала на Емануела да не се жени за годеника си Денис.

В предаването "На кафе", където Емануела гостува с Денис, астроложката Оксана направи хороскоп на популярната двойка, пише signal.bg.

"Като цяло тази година е хубава за сватби. Ти имаш потребност от лична свобода и той има потребност от лична свобода. При такова положение е хубаво, ако решите да се жените, да е по най-нестандартния начин. Ако решите да правите сватба, да не е класическа. И самият брак е хубаво да бъде нестандартен - да имате отделни приятели, лична свобода и от време на време да се изненадвате с някакви нестандартни пътувания. Колкото по-нестандартна е вашата връзка, толкова по-дълго време ще сте заедно. Ако решите да е рутинна, ще се разделите" - обясни известната астроложка и подчерта:

"Вече ти е позволено да има сватба, стига де се избере най-подходящия момент. Първата половина на годината не е най-подходящ период, към ноември месец позволява такова събитие".


*Емануела

Оксана предвеща на Емануела една много успешна година в професионално отношение, като обърна внимание на това, че от юни месец ще има възможност за повече изяви.

Два пъти Емануела се е подлагала на пластични операции и двата пъти не са били успешни, което наложило певицата да вземе мерки и да направи най-доброто за себе си.

Пластичният хирург д-р Енчев обясни пред зрителите на "На кафе" каква точно техника е използвал, за да подобри позицията на бюста и да няма повече естетически проблеми. Коремната пластика пък се наложила, за да се отстрани малка херния и да се премахне козметичен проблем.

"Работата ú е такава, че се изисква перфектна визия" - на мнение е видният пластичен хирург.

"Сега и по-добре, но и преди това не беше чак толкова трагично" - каза Денис.

На 12-тия ден след операциите Емануела вече била на участие.

"Важното е, че се възстановявам много бързо. Само трябва да се грижа повече за здравето си, за да не стават проблеми" - обясни Емануела.

"Възстановителният период при всички пациенти е три седмици. Носи се ластичен колан и спортен сутиен" - разясни д-р Енчев и каза за Емануела: "Прекалено емоционална и чаровна е, но това е тя".

Вижте фотогалерия:

Емануела, Румънеца и Енчев на участие

Емануела и Кристина в FHM

Емануела в Неудобно