Samsung Star II е предвиден за удобно и лесно ползване на социални мрежи и ще излезе на пазара от февруари първо в Германия, а след това и в други европейски страни.

JK Shin, президент и директор на Mobile Communications Business в Samsung, сподели: „Първият Samsung Star надхвърли всички наши очаквания! Неговият последовател, Samsung Star II, е изключително и напълно сензорно устройство, което посреща нарастващото търсене за социални мрежи и позволява несравнима персонализация. Със Samsung Star II разработихме силно интегрирани социални възможности и предлагаме на потребителите избор как да останат във връзка с хората, които обичат. Също така много се надяваме Samsung Star II да повтори успеха на своя предшественик!”

Samsung Star II поддържа приложението Social Hub на Samsung, с което можете лесно да интегрирате контактите си от социалните мрежи в телефона и обратно. Social Hub позволява да изберете начина, по-който ще комуникирате с вашите близки, с достъп до всички социални профили от самия интерфейс, пише .

Моделът се продава в комплект с предварително инсталирани приложения за социални мрежи като Facebook и twitter, както и за IM 2.0, което позволява да поддържате връзка по лесен начин с приятели чрез платформи за съобщения като Facebook чат, Yahoo Messenger, Gtalk и AIM.

Интерфейсът TouchWiz 3.0 на Samsung е интуитивен и персонализиран - началният екран и лентата с функции са напълно приспособими, позволявайки на потребителите да адаптират телефона към начина, по който го употребяват. Подобрените функции като QuickType от t9 Trace предлагат бърз и лесен начин за въвеждане на текст – вместо да натискате бутони, може да правите последователни движения с пръст върху буквите на една дума и устройството интелигентно избира коя дума желаете да напишете.

Широките възможности за сърфиране из социалните мрежи са възможни благодарение на подобрения хардуер на Samsung Star II. Снимките, заснети с вградената 3.2-мегапикселова камера, изглеждат страхотно на елегантния 3-инчов WQVGA екран. Те могат да бъдат споделяни с приятели или поствани в социалните мрежи чрез WiFi-връзка.

Вижте фотогалерия:

Samsung Star II

Вижте видео: