Вратарят на холандския шампион Твенте и българския национален отбор Николай Михайлов се сдоби с личен пиар.

Той реши да прибегне към услугите на специалист в тази област заради многото неверни публикации по негов адрес от известно време насам.

Отсега нататък негов посредник в контактите с медиите ще бъде журналистът Калин Георгиев, който работи по различни телевизионни проекти в "Нова тв" и БНТ, а също така е участвал в създаването на някои от най-бързо наложилите се сайтове.

Той ще отговаря за интервютата на сина на президента на БФС Борислав Михайлов, както и за участията му в реклами, различни благотворителни кампании и други събития.

"За мен е истинско предизвикателство да работя с Ники ежедневно. Срещам страшни измислици по негов адрес и се надявам все повече хора да го опознаят такъв какъвто е в обикновения живот, а не какъвто се опитват да го изкарат в сензационните и жълти заглавия. Понякога е въпрос на чест да провериш една информация преди да направиш голяма новина, а напоследък доста хора умишлено злоупотребяват с не едно или две известни имена", заяви Кирил Георгиев, чийто контакти могат да се намерят в личния сайт на вратаря - www.niki-mihaylov.com

Източник: Sportal.bg