Видин. Лятото на 1988-а. Едно красиво девойче, на име Диана Любенова, учи в Английската гимназия.

Малко изненадващо, но напълно заслужено то печели титлата „Мис” в конкурс, проведен на градския плаж и организиран от култовия „Балкантурист”, пише blitz.bg.

По-късно същото това Дианче ще стане една най-скандалните телевизионерки в родния ефир.

Любенова скандализира за сефте обществото, когато се снима гола в реклама на предаването си “Секс игри, ах” пред президентството.

После застана по евино облекло и в шивашки цех.

Върховото й постижение обаче бе, когато в края на 2005 г. организира няколко дузини нудисти да дефилират без дрехи на столичния булевард “Витоша”.

"Колкото издържи партньорът ми, никога не казвам “стига!” - така отговаря тъмнокосата лъвица на въпроса какъв е рекордът й в леглото. - Не е казано, че всичко трябва да е наведнъж нонстоп, може и с почивки. Рекордът ми е вечерта от 22 часа до 7 сутринта!"

От времената на "Балкантурист" остава манията й по красотата и вечната младост.

Преди няколко години Диана изпаднала в криза на средната възраст и решила да легне под ножа, за да “ремонтира” основно лицето и тялото си.

Нещо повече – тя настояла хирурзите да й направят цели 6 операции наведнъж!

Въпреки уверенията на лекарите, че съществува огромен риск тя да не издържи толкова много интервенции, актрисата била категорична да й бъдат направени всички подобрения, които си била намислила, и то на един път.

Сред тях били увеличаване на бюста, изпъване на бръчки чрез лифтинг и липосукция, носи мълвата.

Според запознати, Анастасия от “Забранена любов” едва оживяла от травмите, болките и упойките по време на “основния ремонт”.

Днес Любенова си е взела поука и си прави само леки козметични интервенции от типа на инжекции с ботокс в челото и лечебни разкрасителни масажи, споделят нейни приятелки.

*Диана Любенова (Снимка: сп. Playboy)

Лес Уелдън платил на издателите на българския "Плейбой" да снимат жена му на корицата на юбилейния брой на списанието, шушукат ВИП дами, напразно надявали се да бъдат на мястото на Диана.

Актрисата имала нужда от излъскване на имиджа си, за да се класира по-добре в американските филми, снимани у нас, и Лес, който прекрасно разбира това, не се скъпил за реклама на прелестите на Диана.

Злобари обаче припомнят версията, че връзката между американеца и нашенската актриса е само професионална, тъй като той бил любител на хомоласките...