Специален гост на "Денят е прекрасен" пък беше Ива Екимова. Лъчезарната PR-ка сподели на Ива и Мавриков за промените и кризите в живота си и колко крачки е направила, за да намери щастието отново.

"Приех кризите в семейството ми като изпитание. Изпитание за силата и волята на характера и за това колко можеш да понесеш в такава ситуация. Осъзнах, че няма път без болка, тъга и трудности. Не всичко е цветя и рози. Това ме накара да преосмисля живота си и да погледна на щастието като на избор. Ако му се усмихнеш, то само ще дойде при теб. Просто трябва да отворим сърцата си”, допълни Ива.

Попитана от водещите как дъщеря й Дара преживява загубата на баща си и дали е намерила начин да запълни празнотата, Ива заяви, че тя е много силно дете и в много случаи й е голяма опора.

"Дъщеря ми е страхотно дете. Ние с нея имаме силна връзка. Насърчавам я да споделя много с мен. Освен това, двете правим заедно много неща. Случилото се с баща й ни сплоти още повече”, беше категорична тя.


С насълзени очи Ива призна, че няма ден, в който да не мисли за Дими: "Няма ден без да има по една песен, по една сълза и една емоция, която му изпращам. Той е звезда на небето и винаги ще остане в сърцата ни”, призна тя.