Гост в "Денят е прекрасен” пък бе талантливата изпълнителка Galia. Като едно даровито и амбициозно дете, още на 7 години тя решава, че нейната професия ще е свързана с музиката, съобщава БТВ.

Със заразителната си усмивка тя разказа на Ива и Мавриков за нещата, които й предстоят в личен и професионален план тази година.

"Планирам 2011-а да бъде изпълнена с приятни изненади и вълнуващи събития. Много съм щастлива с Роб, той е страхотен. Проблемът е, че нашата връзка е свързана с много пътуване. Дори в момента той е на турне, което продължава вече година и не се виждаме често.

Васко не пропусна да попита певицата на "Другата част” дали е имало и предложение за брак, а тя с леко притеснение призна:



"Да, имаше предложение, на което аз отговорих, че той е човекът, който винаги ще обичам и дори ще татуирам името му върху тялото си. На този етап обаче, колкото и да ми се иска, няма как да сключим брак. Но знам, че ще бъдем заедно”, категорична е Galia.

Като ценител на българската музика Ива попита певицата дали пък "Каризма” няма да се съберат отново. Чаровната Galia призна, че с бившата й дуетна половинка Миро са в прекрасни отношения и дори е възможно да направят общ проект.

"С Миро много си помагаме и подкрепяме. Аз изключително много държа на него. В последно време пърхат някакви идеи и мисли и в бъдеще може да изненадаме с нещо ново публиката”, каза тя.

Galia се похвали и с новия си музикален проект “The Race”, който ще излезе към края на февруари.

"Доста смело и провокативно парче стана. Сега предстои да заснемем и клип, който ще е дело на един американски режисьор. Сценарият е много екстремен, с препратка към филма "Генезис”, разказа певица.