Станислав Яневски, нашенецът чието име нашумя покрай участието му в култовия филм за младия магьосник Хари Потър, изживя тайна любовна връзка със столичен гей, който искал да го наричат Екстрийм, научи Blife.bg 

Страстта между двамата пламнала през последните месеци на 2010 г.

Двамата се запознали в заведение, където Яневски отишъл да се позабавлява. Тъй като Екстрийм бил от семейството на известни столични реститути и разполагал със сериозни финансови възможности, почти веднага поел паричната опека над новото си завоевание. Така Станислав намерил източник на доходи.

След като Екстрийм осъзнал, че Яневски му струва доста пари, бързо намерил начин как да си възвърне част от тях, използвайки го.

Екстрийм набутал новия си любим в клипа на застаряваща чалгаджийка. Той настоявал в клипа да демострират изгаряща страст, но Яневски отказал, защото Станислав Яневски официално го раздава хетеро.

След снимките двете гълъбчета се усамотили за няколко дни във вила край София, пише в."Торнадо".

При излизането на видеото палавите момчета били заспани с въпроси, но героят от Хари Потър, категорично отричал да е замесен в гей отношения с Екстрийм.

Запознати твърдят, че Яневски подарил еротичен стрийптиз танц пред същисаните гости в чалготека, за която се говори, че била на Екстрийм. Последвал луд скандал и сцени на ревност от страна на блондина.

По последна информация влюбената двойка се е разделила, след като започнали ежедневно да се карат. Новата година посрещнали разделени. Според запознати обаче "където е горяло пак ще гори".