Преди звездите да станат известни, да печелят милиони долари, да докарват феновете си до припадъци и истерии, са се занимавали с далеч по-прозаични неща.

Майката на Бионсе, която днес се грижи за гардероба и стила на дъщеря си, имала фризьорски салон, в който бъдещата звезда от Destiny's Child, помитала останките от коса по пода за джобните си пари.

Преди да стане актьор Джим Кери е забърсвал пода във фабрика за гуми. Още на 15 години комедиантът се наложило да работи и като охрана, защото баща му останал без работа.

Рапърът 50 Cent пък е бил наркодилър в Ню Йорк. Той признава, че незаконната дейност определено му е помогнала по-лесно да се справя във водите на музикалния бизнес.

Като тийнейджърка идола на много поколения Мадона е работила в Дънкин Донътс. По-късно се е преориентирала и е станала танцьорка, а оттам късмета я споходил и се ориентирала към музиката.

Брад Пит днес е мегазвезда, но някога е бил прост шофьор на лимузини. В трудовия му опит още се включва рекламирането на мексикански ресторант в костюм на голямо пате.

Преди Джулия Робъртс да стане една от най-скъпоплатените актриси в света, тя била обикновена продавачка в магазин за сладолед.Някога Марая Кери е имала доста странна професия. Проверявала е шапки. Интересно дали днес още помни тънкостите на старата си работа. Род Стюърд имал много професии преди да се превърне в музикална звезда. Най-интересното му амплоа е на гробар.

Източник: Blife.bg