Тази неделя Бориса Тютюнджиева беше гост на "Отчаяните съпруги" в "Станция Нова".

Там водещите я подложиха на дълъг разпит относно професията, личния живот и клюките, които върлуват из медиите.

Главната тема на разговора беше новината, че Бориса ще снима за Vogue Italy. Моделката сподели, че след като е направила супер стилна фотосесия в кукленски стил, мениджърите й в Италия са я сюрпризирали, че мениджърите на чуждестранното издание много са харесали снимките. Тя допълни, че в чужбина е практика шефовете на големи фирми да обикалят най-елитните модни агенции, за да откриват новите модни икони.

Друга голяма бомба, която гръмна в предаването е, че Тютюнджиева очаква отговор от мениджърите на Victoria Secret's, с които нейните пиари са се свързали. Блондинката е на мнение, че човек трябва непрекъснато да пробва и да не се отказва от мечтите си.

Снимки: Петър Тодорински

Водещите Вихра и Мая пък не пропуснаха и пикантните теми относно личния живот на Бориса. Стана ясно, че Ники Михайлов е бил преди време едновременно с нея и Николета Лозанова, докато двете не се обединили от женска солидарност, за да го разобличат. Михайлов вече е в миналото на Тютюнджиева, тъй като тя е щастливо влюбена в приятеля си, с който са заедно от около година.

"Отчаяните съпруги" определиха родната секси гърла като двойничка на световния модел Виктория Силвстед, с което потвърдиха всеобщото мнение, че красавиците са като близначки.

Относно фотосесията си, в която Бориса е брюнетка, Вихра и Мая побързаха да кажат, че там тя прилича на Николета Лозанова. Очарователната им гостенка пък сподели, че приликата е от еднаквите перуки и двете са абсолютно различни.

Снимки: Петър Тодорински