Фолк изпълнителките Кали и Луна, които гостуваха на "Отчаяните съпруги" Вихра и Мая, си спретнаха лют ТВ спор на живо в ефир.

Двете певици се спречкаха по въпроса дали музикалните продуценти у нас крадата от звездите си или не, пише bliasak.bg.

„Продуцентите лъжат и мамят, затова аз съм първата фолк певица, която започна да се самопродуцира”, заяви Луна. „Направих го и след като продуцентите започнаха да ми налитат. Най-голямата ми гордост е, че не съм била протеже на никого, а съм се борила сама”, допълни певицата.

Опонентката й в спора Кали, която е известна с откровеността си, пък обясни, че от „Пайнер” за първи път получава това, което до сега не е имала – свободата да прави каквото сама си реши. „Аз съм певица, която съм била във всяка една от музикалните компании. С нито един от продуцентите ми не съм имала конфликт, просто те виждаха пътя ми по един начин, а аз – по друг”, обясни брюнетката и допълни, че не е глупава и не може лесно да бъде излъгана.

Тя не пропусна да попита Луна как е успяла да се самопродуцира, на което блондинката отговори, че с пари от продажбите на албумите си. Луна допълни, че е продавала 300 000 копия на своя тава, което беше доста скептично прието от Кали. Изпълнителката на "Като те почна" обясни, че най-голямата продажба у нас е 120 000 копия на албум, което с интернет скоро няма как да се достигне.

Преди скандала си с Кали Луна, която рядко дава интервюта, обясни, че все по-често се замисля дали окончателно да не се завърне в България. Повечето време тя живее с приятеля си в Америка, но мечтае да се прибере у нас. И нищо чудно да смени и амплоа. Преди време жена й предрекла в ТВ ефира, че ще стане президент. „Политиката не ми е мечта, но защото да не започна да се занимавам. Все пак някой трябва да оправи нещата. Аз мога да разпределям честно средствата”, заяви Луна и допълни. „Все пак се говори, че руса жена ще стане президент на България.”