След като Кали направи своя дебют на театралната сцена през месец май в “Дон Жуан, или изповедта на един стар женкар”, под режисурата на Йонко Цонев, сега тя оново ще има възможност да се изяви в това амплоа на 2 октомври, когато започва втория театрален сезон на постановката.

Идеята за участието на певицата в пиесата идва от Славчо Пеев, с когото тя се запознава по време на снимките за телевизионното предаване “Това го знае всяко хлапе”.

Големият български актьор веднага забелязва изявения артистичен талант на Кали и я кани да изиграе ролята на Доня Анна - отдавна починалата любима на вече остарелия Дон Жуан.

Певицата има няколко появявания на сцената, по време на които изпълнява композиции по музика на Юри Ступел и адаптирани на български текстове на Шели.

“Театралната сцена носи една магия, която е неописуема”, споделя Кали. Премиерата на втория сезон на “Дон Жуан, или изповедта на един стар женкар” на сцената на театър “Сълза и смях” на 2 октомври ще съвпадне и с още едно важно събитие - рождения ден на певицата.

Засега тя все още не е решила как точно да отбележи празника, но пък със сигурност това ще бъде първия рожден ден, който посреща на голямата сцена. Наред с професионалните си ангажименти, Кали е в трескава подготовка и за началото на новия семестър в Софийския университет, където учи Философия.

Само преди няколко дни започна новата учебна година за Георги, по-големия син на певицата, който тази година вече е четвъртокласник, а по-малкия - Марк - вече ходи на ясла. Кали споделя, че Жоро е ученик и в “Британика”, където усилено изучава английски език, с идеята след 7-ми клас да замине да учи в Англия.