Черил Коул все още не е забравила бившия си съпруг Ашли, според The Sun.

Певицата от Гърлс Алауд открила в пощенската си кутия коледна картичка с пожелания за всичко най-хубаво през 2011 от бившия си съпруг, поясняват таблоидите на Острова.

Прочутата поп звезда заплакала, когато отворила пеещата картичка от футболиста Ашли Коул, с който се разведоха официално преди три месеца. Тя напуснала дома на спортиста още през февруари, след като не издържа на поредната му доза изневери, припомнят от Lifestyle.bg

Черил върна моминското си име Туиди и заживя отново сама опитвайки се да забрави какво и се случи. Явно обаче чаровната изпълнителка изобщо не е изтрила от съзнанието си случилото се, защото само една картичка от бижшия и съпруг я накара да се задави от сълзи.

"Черил се задави, когато видя от кого е изпратена картичката. След всичко, което се случи през последните месеци, тя сметна, че жестът на Ашли е страхотен", заяви пред репортери близък до двойката.

"Изминалата година бе много трудна. Всички, които някога са били влюбени, могат да потвърдят думите ми, че по празниците човек изпитва сериозна носталгия", сподели Черил пред британските медии.

Нейният екссъпруг се вихри с ново гадже към днешна дата - Кайла Колинс, секси миньонче, позирало за сп. Playboy. Черил също не е особено мирна - тя излиза с Дерек Хю. Мъжът, който танцува по различни барове и зали в Лос Анджелис, показал все пак завидно самообладание: изпратил на възлюблената си диамантени обеци.