Миналата седмица "Шоуто на Иван и Андрей" чукна една година.

Въпреки че са отскоро в ефира на Нова тв, двамата водещи припомниха на зрителите всичките си съвместни изяви, датиращи от 1998-а.

Кариерата на Иван и Андрей започва в кабелния канал "Демо", когато 18-годишните младоци са лица на дебилно тийнейджърско предаване. След това се прехвърлят в телевизия "Ден", където им дават възможност да развият концепцията на предаването "Сблъсък".

Надушвайки успешния формат, новопоявилата се Би Ти Ви прикотква двамата водещи в ефира си, правейки ги пълни господари на сутрешния часови пояс в неделя. След почти десетилетие в медията, миналата година "опосумите" се трансформираха в Нова, където завзеха вечерния делничен ефир и станаха преки конкуренти на Слави Трифонов от Би Ти Ви.

След 12 години заедно на екран водещите споделиха пред зрителската аудитория, че вече обмислят вариант за раздяла. "Струва ни се, че сме изчерпани откъм общи изяви на екран. Може би, ако сме поотделно, ще представим по-интересни продукти на зрителите", споделиха със сериозен тон Иван и Андрей.

Въпреки плановете за телевизионен развод, двамата са категорични, че той няма да се отрази на личните им отношения. "Знаем се от 1986-а, когато седяхме на един чин в първи клас. Оттогава сме много близки и нищо не е в състояние да повлияе на приятелството ни", категорични са водещите, пише в. "Шок".