Актрисата Лиз Хърли явно не може да избере с кой от мъжете в живота си иска да остане.

След като обяви, че ще се развежда с индийския си съпруг Арун Наяр заради любовника си Шейн Уорн, сега красивата брюнетка решила да разкара тръпката си и започнала да врънка мъжа си да я приеме обратно, пише bliasak.bg.

„Лиз откри в телефона на Шейн стотици мръснишки SMS-и, които той е изпращал на 44-годишната омъжена бизнесдама Адел Анджелери по време на връзката си с нея. Хърли изпадна в дива ярост, когато прочете съобщения от типа на „Днес съм много, много разгонен и не спирам да си мисля за теб“ и „Искам да видя как ме яздиш“, издал близък на звездата.

„Лиз осъзна, че е била пълна глупачка, за да зареже Арун заради поредния женкар. Тя му се обади по телефона и започна да го моли за прошка, но той я отряза и й каза, че няма търпение да се разведе с нея. Заяви й , че я предупредил да внимава с Шейн, тъй като той има репутация на сваляч и че това е всичко, което й е дължал. Поредното доказателство, че Арун не иска да има нищо общо с Лиз, е това, че вече я е заменил с друга – излиза с ослепителна брюнетка“, разкрил още познатият на Лиз Хърли.

*Арун Наяр и Елизабет Хърли