Всеки, който е хвърлял по едно око на сутрешните блокове помни как нафуканата скромно сгъваше салфетки при Гала.

Сега, обаче двете се водят не просто колежки, но и конкурентки. Сигурно затова Гала и Вихра не успяха да скрият хладните си отношения в предишния неделен брой на „Отчаяни съпруги“.

Тогава на гости на Ивановата съпруга беше водещата на „На кафе“. Какво направи впечатление на зрителите? През цялото време плевенчанката демонстрираше раздразнение и скука, че не е в центъра на вниманието като водеща. Съпругата на Иван пък се самоизтъкваше и рядко даваше думата на гостенката си. Накрая двете дори започнаха да си подхвърлят хапливи реплики за ужас на целия екип на предаването.

Според „Уикенд“ враждата между Вихра и Гала се базира на най-обикновена женска завист. Преди време водещата на „Отчаяни съпруги“ се подвизаваше в екипа на „На кафе“. Работата й беше да показва на зрителите шивашките си умения и да ги учи как да украсяват и да изрязват хартиени фигурки. Гала пък беше неин пряк шеф.

Именно затова днес тя не може да приеме издигането на подчинената си и факта, че също е водеща. Блондинката обаче няма как да откаже гостуването си в шоуто, защото като кадър на Нова е задължена да приема поканите за участия в нейни продукции.