Дали е лошо момиче или просто следва сърцето си? Пиар ли беше връзката й с Благой Георгиев? Какво я провокира отново да се върне при бащата на детето й - Махмуд и какви са отношенията й с турския актьор Къванч Татлъту? Разберете точно тук и сега, в едно наистина вълнуващо и искрено интервю с поп фолк певицата Лияна...

- Как се чувстваш в момента? Разбрах, че отново си с бившия си мъж Махмуд...

- Чувствам се много добре, в сигурни ръце. Махмуд винаги е бил опора в живота ми. Той би жертвал себе си, в името на това аз и детето ми да се чувстваме добре. Ако започнем да разсъждаваме трезво, никой друг не може да бъде баща на дъщеря ми. В името на нея и това тя да се чувства обичана, да сме заедно, с Махмуд е най-правилното решение. Той ми прости за всичко. Не му беше лесно, но го направи.

- Как се случи всичко с Благо? Някои казват, че си била с него заради пиар...

- Много години живях сама, заради обстоятелствата, в които се намираше Махмуд. Беше осъден и изкара доста време в затвора. Сякаш стана друг човек. Промени се. Но това е обяснимо, след като е бил на такова място. Изпитвах душевен дискомфорт. Това с Благо се случи в момент, в който бях готова да рискувам. Просто търсих щастието. Но в последствие разбрах, че сме два различни континента.

Махмуд обаче знае, че аз съм му била вярна през всичките години. В един момент нещата обаче ескалираха, тъй като се чувствах пренебрегвана. Хубавото е, че в крайна сметка и двамата направихме анализ на отношенията си и се надявам да не допускаме старите грешки.

Аз нямам нужда от пиар и парите, които ще спечеля в заведенията. Не обръщам внимание на злобарите и комплексарите и не бих се отказала да пея, въпреки всички грозни лъжи, които се изписаха. Не искам да се оправдавам. Държа на хората, които са около мен, моето семейство, моите близки. Искам те да ме ценят и уважават.

- Ще видим ли Николета Лозанова отново в твой видеоклип?

- Чакам я да си дойде в България, за да я снимам в новия си клип. Той ще е към песента, която се казва "Пак лъжа". Има автобиографичен елемент и много тъжен текст. Тя е в умерено темпо. Смятам, че много хора ще открият себе си в нея. Съдържанието й е, че след всяка една раздяла, когато е накърнено мъжкото его, може да очакваш най-абсурдните неща от съответния мъж.

На Ники й се радвам както на дъщеря си. Изпитвам много мили и топли чувства към нея. Тя ми е като малка сестричка. Пожелавам й да убива злобарите с усмивка. Радвам се, че и тя, и мъжът до нея слагат любовта на първо място и не се интересуват от недоброжелателите.

- Как е дъщеря ти Денис?

- Тя е втори клас. Много е щастлива, че с баща й сме отново заедно. Не усеща напрежение в майка си. Отново се върна искрата в очите й.

- Отразяват ли й се всички тези неща, които се пишат за теб?

- Няма как да не й се отразяват. Тя чете коментарите, гледа телевизия. И нейните връстници също не й спестяват информацията.

- Писаха, че в Турция Къванч Татлъту от "Перла" ти е съсед...

- Да, беше ми съсед, но вече се премести на друго място и сега в апартамента му живеят негови роднини.

- Би ли го снимала в твой видеоклип?

- Съвсем скоро ще бъде открито доста голямо заведение в Турция. Той и аз сме поканени на събитието. Смятам, че ако се сприятелим повече това не е изключено. Той е човек като всички останали - лъчезарен, небрежен, дори си ходи рошав и със смъкнати дънки през свободното време.

- А защо и ти не се снимаш в някой турски филм или реклама? Би ли искала да градиш кариера в нашата съседка?

- Карали са ме да ходя на кастинги, но тъй като не знам перфектно английски и турски това ми е пречка. Там се снимат по 100 филма годишно и всеки ден има по 7, 8 кастинга. Ще се радвам ако запиша песен с някой известен турски изпълнител, а защо не и да се снимам в някой филм.

- Искаш ли да оправдаеш някоя лъжа, която сме чели на страниците на жълтите вестници?

- 90% от написаното е лъжа! Не ме обвиниха само в убийство. Говориха, че ходя с убийци, със старци и още хиляди абсурдни неща. Излишно е да коментирам небивалиците.

- Пожелай си нещо... Какво искаш да ти се случи през Новата година?

- Искам да се развивам и извън България. Говорихме какви са моите амбиции. Пожелавам си аз и детето ми да бъдем живи и здрави и всички приятели, които ми бяха опора в трудните моменти, да бъдат винаги до мен.