Фолк певицата Лияна разкри най-съкровените си мисли за любовта и за това какво трябва да се случи, за да се реши да напусне половинката си в блога си на сп. Блясък. Вижте какво каза красивата певица:

Недопустимо е да си с някого, когато виждаш, че тази чиста и хубава любов, която ви е събрала в самото начало, започва да се цапа от лоши думи, от лоши действия и лошо отношение. Човек трябва да прави компромиси в името на любовта, ако има деца, ако има нещо, което е плод на тези чувства.

В ежедневието ни се случват какви ли не глупости, с какви ли не неприятни ситуации се сблъскваме и е нормално понякога това да се отрази на отношенията ни. Но когато хората са чисто и просто заради едничката любов заедно и не са стигнали до етапа „семейство“, когато тази обич започне да се цапа, когато се стигне до обидните думи, лошото отношение, когато човек още от самото начало започне да те приема за даденост, това е една достатъчна причина да се разделят двама души.

Много хора живеят с представата, че когато си се преборил за един човек, ти го имаш за цял живот – не, напротив! За любовта човек трябва да се бори цял живот! Дори да си от 10, от 15 години с някого, ти трябва да се опитваш по всякакъв начин го задържиш до себе си, да задържиш интереса му и да го накараш да те уважава. Ако този човек вече не те вижда по този начин и след ухажването и момента, в който той те е спечелил, всичко това отмине, значи за тази любов не си заслужава да се бориш. Когато виждаш, че любимият ти се е изчерпал на толкова ранен етап във връзката ви, според мен не си заслужава да си с него.

Животът е най-добрият учител в крайна сметка! Когато в самото начало, преди да са се появили децата, хората забелязват, че не вървят нещата, че човекът срещу тях започва да действа с неуважение, да ги пренебрегва, обижда, тогава не си заслужава. Правиш компромиси, но в името на какво?!