Популярно американско клюкарско списание публикува скандална статия за това как Анджелина Джоли е пребила щерка си Шайло насред улица в Париж.

Източници на изданието разкрили, че напоследък звездата била на ръба на нервна криза заради всички грижи, които й създавали шестте й деца и по-специално родната й дъщеря.

„Анджи се опитва да бъде перфектната майка, но никак не й е лесно. Когато е в дома си, тя става страшно нервна, нетърпелива и строга към хлапетата. Понякога избухва за едното нищо и излива целия си гняв върху децата. Старае се да не проявява тази част от характера си на публично място, но по време на пребиваването на семейството й в Париж, тя изгуби контрол“, разказал приближен на звездната фамилия.

„Анджелина искаше за заведе малчуганите до парижкия аквариум, но Шайло й късаше нервите от сутринта с мрънкането си. Детето не беше виновно – с всичкото това пътуване по света, графикът на децата за спане е тотално объркан. Ето защо Шайло беше страшно уморена и недоспала и се държеше като глезена принцеса“, издал още близкият на актрисата.

„Анджелина се возеше в един ван с децата и тъй като знаеше, че пред аквариума ще има много папараци, искаше перфектната снимка как тя и малчуганите слизат заедно усмихнати от колата. Шайло обаче беше намусена и не пожела дори да се усмихне. Тогава Анджелина просто не издържа, дръпна я силно за ръката, заби й един шамар и изкрещя: „Дръж се прилично!“ Когато няколко минути по-късно слязоха от колата по лицето на момиченцето личаха следи от сълзи“, заявил познатият на звездата.

„Шайло е най-чувствителната от всички. Докато Брад винаги я гушка и е мил с нея, Анджелина е груба и я държи изкъсо“, заключил близкият на известното семейство, информират ни от bliasak.bg.