В ролята на Блеър Уолдорф в хитовия телевизионен сериал "Клюкарката", Лейтън Мийстър е въплъщение на стилното женствено момиче от Ню Йорк.

Но 24-годишната актриса и певица влезе в съвсем друга роля на червения килим на Двадесетите годишни награди "Готам" за независимо кино в Ню Йорк, пише "Дейли мейл".

Вместо да се облече в типичната рокля за коктейли, актрисата заложи на много дързък мъжки костюм и вратовръзка.

Тя ярко контрастираше с останалите присъстващи, особено със звездите от "Черния лебед" Натали Портман и Мила Кунис.

Кунис беше избрала тъмно синя рокля с колан и без презрамки, докато Портман носеше къса черна рокля с едно голо рамо.



*Звездата от "Клюкарката" Лейтън Мийстър носеше костюм и вратовръзка за Двадесетите годишни награди "Готам" за независимо кино в Ню Йорк (Снимка: Getty Images/ Guliver)



*Танцуващи лебеди: И Мила Кунис и Натали Портман заложиха на женствени рокли

Много е вероятно двете актриси, които са много добри приятелки в реалния живот, да са обсъдили заедно какво ще носят, защото сега, след като свършиха снимките на филма, могат да прекарват заедно свободното си време.

Припомняме, че директорът на "Черния лебед" Дарън Аронофски разкри, че е забранил на актрисите да се виждат извън снимачната площадка, докато траят снимките на филма, за да направи съперничеството им по-реалистично.

Филмът е мистичен балетен трилър за закостенялата балерина Нина, изпълнявана от Портман, която е обсебена от заплахата, породена от новия член на трупата – Лили, изпълнявана от Кунис. Младите жени си съперничат за главната роля в "Лебедово езеро" и докато Нина може идеално да изрази добродетелта на белия лебед, тя се затруднява да изрази зловещата, страстна природа, присъща на черния лебед, която изглежда е естествена за Лили.

Аронофски отрече, да е подхранвал съперничество, но сподели, че е отделил актрисите една от друга, така че да не могат да обсъждат актьорските си подходи. Той допълни: "Знаех, че може да бъде много трудно да ги държа разделени, защото са приятелки, но просто не исках да знаят мотивите една на друга. Не исках да сравняват диалозите си. Исках да дойдат от различни места."

Но Портман не е съгласна с това. Според нея Аронофски редовно е сравнявал танцовите ù умения с тези на Кунис в опит да накара Портман да полага повече усилия. "Той казваше: ‘О, Мила се справя наистина добре с танците. Тя е толкова по-добра от теб.’ Дарън ни казваше разни неща, за да се опита да ни накара да си завиждаме. Мисля, че се опитваше да създаде съперничество между нас и в живота."



*Секси дама! Хилари Суонк изглеждаше привлекателна в черна дантелена рокля и черни високи обувки с каишки



*Уинона Райдър и Амбър Тамблин избраха черни рокли под коляното (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)

*Нежни и с флорални мотиви: Джулиан Мур, Аманда Пийт и Ан Хатауей избраха дантели и флорални щампи (Снимка (С): Getty Images/ Guliver)

Междувременно Лейтън участва в "Country Strong" заедно с Гуинет Полтроу. Подобно на Полтроу, звездата от "Клюкарката" пее в саундтрака в дует с Гарет Хедланд. А миналия месец тя спечели наградата Spotlight на Четиринадесетите годишни холивудски награди за ролята си във филма.



*Красиви: Роузи Перес, Анет Бенинг и Сара Стийл също присъстваха на Двадесетите годишни награди "Готам" за независимо кино в Ню Йорк (Снимкu: Getty Images/ Guliver)



*Кажете: "Зеле"! Джеси Айзенбърг и Уинона Райдър връчват награда на сцената