Когато стане дума за дрехи, подхождащи на фигурата, тя не винаги прави добър избор. Певицата Джесика Симпсън отново удиви всички, когато се появи в Ню Йорк с огромно кафяво пончо, пише "Дейли мейл".

Палтото с козина по ръкавите и яката поглъщаше фигурата на Джесика и не показваше особено извивките ù. Завършекът на гледката беше огромна чанта на леопардови щампи.

Но може би Джесика просто беше уморена от заниманията през празниците, или пък нарочно прикрива коремчето си след като плъзнаха слухове, че е бременна.

Певицата прекара Деня на благодарността в хотел в Ню Йорк с годеника си Ерик Джонсън и семейството му, след като взе участие в Парада на Мейси в четвъртък.

И тъй като Джонсън е вегетарианец, тя дори приготви няколко постни ястия за футболиста, наред с традиционната вечеря за Деня на благодарността.

Джесика беше накарала да сложат фурна в хотелския апартамент за целта и взе някои необходими неща от кухнята на хотела.



*О не! Джесика Симпсън излезе в Ню Йорк с неподходящо палто

Въпреки факта, че 30-годишната певица се слави като голяма любителка на месото, тя направи компромис заради новия си годеник.

„След като отпадна от Националната футболна лига, Ерик посети лечителя си и е съвсем здрав“, каза тя.

„За Деня на благодарността ще трябва да сготвим пуйка от соево сирене!“



*Щастлива двойка: Джесика приготви на годеника си Ерик Джонсън вегетарианска вечеря за Деня на благодарността

Но няма изгледи скоро и тя да се превърне във вегетарианка. Тя сподели: „От Тексас съм – бих опържила пържола. Всички там ядем само месни ястия и дреболии!“



*На разходка: Джесика носеше огромна чанта на леопардови щампи