Добре, че Girls Aloud имат чувство за хумор. В противен случай една руска агенция за компаньонки можеше да си има сериозни проблеми заради безочливия начин, по който е използвала снимката на момичетата, пише "Дейли мейл".

Според Mirror, Агенция за ескорт „Вавилон Москва“ е използвала стара снимка на поп звездите, за да рекламира услугите си.

Рекламата твърди, че Сара Хардинг, Черил Коул, Никола Робъртс, Надин Койл и Кимбърли Уолш са сред нейните „дружелюбни и изтънчени момичета, които чакат да им се обадите.“

Снимката е направена преди 5-6 години, преди Сара да подстриже русите си къдрици и Черил да се ожени за Ашли Коул, и да открие славата като соло изпълнителка.

Но въпреки че снимката е стара, агенцията не е поискала позволение да я използва и мениджърите на групата може да заведат дело срещу нея.

*Чувство за хумор: Girls Aloud виждат забавната страна на това, че руска агенция за компаньонки е използвала снимката им, за да рекламира услугите си



*След време: Момичетата направиха една от последните си снимки заедно миналия юни, точно преди групата да съобщи, че ще си даде почивка

Източник сподели пред Mirror: „Снимката е страшно стара и компанията е сметнала, че може да я използва безнаказано. Но не са предупредили звукозаписния лейбъл, че ще я използват, и така на теория може да бъдат осъдени. За щастие Черил и компания видяха забавната страна на нещата. Те се шегуват, че Черил отскача до Москва с частния самолет на Саймън Коуъл. Шегата настрана, точно такива неща трябва да се следят и контролират. Хората могат да лепват лицата на момичетата върху продуктите си неконтролирано."