Преди да стане известна, звездата от „Стъклен дом” и „Забранена любов“ Яна Маринова преминава през доста трудности и перипетии.

На 18 го­дини се влюбва в момче, което тренира бокс. Връзката им е сериозна, но в един момент всич­ко излиза от контрол.

„Много го обичах, но той започна да се дрогира и да ме бие. Тренираше бокс, така че можете са си представяте как ме удряше… Една вечер взе някакъв пистолет и стреля в крака ми. Това беше краят“, връща се назад Яна и допълва, че човекът, който тогава я спасява, е бившият й съ­пруг и баща на детето й.

„Той е страхотен мъж. Радвам се, че и след развода останахме приятели“, споделя актрисата.

През първия снимачен ден на „Стъклен дом“ Яна Маринова изправя на нокти екипа на сери­ала. Актрисата закъснява с два часа за началото на първата сцена от сериала. „Извиних се и им обясних, че съм имала се­мейна случка, но не ми вярваха. Някой изведнъж каза: „Е, каква случка, да не си се оженила?“, а аз отговорих, че е точно така, което беше чистата истина. Точно на 15 февруари подписахме с Тишо. Просто не бях съобра­зила, че тогава започват да снимат „Стъклен дом„, разказва Яна, цитирана от cliuki.bg

Така след гражданското, вмес­то на медец месец, тя отива на работа. „Наясно съм, че точно сега няма как да карам меден месец. Хубавото е, че и мъжът ми е на тази вълна. Двамата работим доста, засега няма­ме планове за почивка, нито за деца“, откровена е звездата.