Кейт Уинслет бе забелязана навън за първи път, след като се раздели с модела Луис Дауър, пише "Дейли мейл".

Актрисата от “Титаник” се преструва на смела, когато излезе из Ню Йорк, само дни след раздялата си с Дауър, с когото имаха 4-месечна връзка.

35-годишната Уинслет се бе загърнала с топло черно палто и дълъг сив шал, като само тъмните очила, които не свали и за миг, подсказваха, че може би прикрива страданието си.

В началото на седмицата се разнесоха слухове, че Уинслет се е разделила с модела на Burberry, Луис Дауър, тъй като искала да бъде сама.



*Смела: Кейт Уинслет излезе в Ню Йорк вчера само дни след като се раздели с модела Луис Дауър

*Топло облечена: Уинслет заложи на зимен шик и носеше черно палто с дълъг сив шал, дънки и ниски обувки

Връзката им тъкмо разцъфтяваше и Уинслет дори беше запознала родителите си, Сали и Роджър, с модела само няколко седмици след началото на връзката им.

Въпреки големите очаквания историята между тях да продължи за дълго, всеки от тях реши да поеме сам по своя път.



*Бивша любов: Уинслет и Дауър заедно през септември

Близки до двойката споделиха, че това е класически случай на краткотрайна връзка, която е имала за цел да заличи спомените от предишната. Приятел сподели: “Луис просто беше глътката свеж въздух, от която Кейт се нуждаеше след болезнената раздяла със Сам и времето, прекарано заедно, беше прекрасно. Въпреки това те осъзнаха, че връзката им не върви и Кейт се нуждае от малко време със себе си. Тя е много благодарна на Луис за това, че ù помогна да поеме живота си отново в ръце след разпадането на брака ù и двамата много се забавляваха заедно, но тя почувства, че връзката се е изчерпала и иска да се съсредоточи върху кариерата и децата си.”

Уинслет има шестгодишен син Джон от Сам Мендес, спечелилият Оскар режисьор на “Американски прелести”, с който се раздели през март. Актрисата има и дъщеря Мия (10) от първия си брак с Джим Трипълтън, също филмов режисьор.