Тя пръсна хиляди долари за прищявката си да има класическа кола с подвижен покрив, вероятно с идеята, че ще изглежда мега яко докато кръстосва улиците на Лос Анджелис, пише "Дейли мейл".

Уви, светлосиният Кадилак се оказа по-скоро трън в гащите, отколкото благодат за Миша Бартън.

И след като вчера той за хиляден път се развали, май това е знак, че е време актрисата да се предаде и да го замени с чисто нова кола.

Облечена по доста безвкусен начин (с панталони с висока талия, оранжева блуза и вълнено сако), вчера 24-годишната Миша беше щракната докато свиваше с колата си в автосервиз в Бевърли Хилс след поредните проблеми с возилото й, изникнали насред натоварения булевард Робъртсън.



*Ох, пак ли?!: Актрисата отваря предния капак на Кадилака след като спря в автосервиз след поредната му авария

Звездата хич не изглеждаше щастлива докато отваряше капака на колата, за да я поправи автомонтьора, като междувременно беше обградена от фотографи.

След това тя остави монтьорите да се оправят с бракмата, изоставяйки тази купчина метал, причинила й толкова главоболия.



*Срамота!: Миша държи главата си наведена докато паркира в автосервиза след поредната авария на колата й

Актрисата купи колата февруари месец тази година за 15 000 щатски долара, но инвестицията й се оказа неуспешна.

Главоболията започнаха още в деня на покупката, когато на Миша й свърши бензинът броени минути след като подкара колата.

През май тя удари друга кола в опит да паркира извънредно дългото си возило, а през юни автомобилът сдаде багажа три пъти.

Няколко седмици по-късно се наложи Пътна помощ да вдигнат колата в ранните часове на деня, понеже бракмата отказала да запали.



*Изцяло ваша е: Миша грабна цигарите си и остави колата на грижите на автомонтьорите



*До гуша ми дойде!: С измъчена физиономия Миша си тръгна от сервиза без колата си