Певицата Кичка Бодурова не е съвсем сигурна с кого ще прекара предстоящите коледни и новогодишни празници в края на декември.

След големия си концерт в НДК на петдесет и петия й рожден ден тя ще реши накъде да поеме, пише blitz.bg. В момента се води на постоянно местожителство при бащата на дъщеря й Крис, с когото запазили приятелските си отношения.

"Двамата сме и бизнеспартньори. Никой никого не притеснява, пък и детето ни има до себе двамата си родители", сподели Кичка пред журналистката Таня Пушкова.

Тя обаче не изключва възможността отново да се събере с третия си мъж Гари, с когото много се обичали.

След развода си с певицата преди около година търговецът на медицинска техника изтри уебстраницата на певицата и написа, че иска целият свят да разбере, че обича Кичка.

Признанието му и досега трогва Бодурова. "Аз много го обичах също. Много. За да си зарежа детето и да тръгна... Ние с него все напред, назад... и двамата сме много силни характери", просълзява се и днес гласовитата бургазлийка.

Певицата изобщо не се притеснява от заплахите за съдебни дела, свързани с автобиографичната й книга, която има огромен успех със скандалността си и се наложи да бъде допечатвана.

Твърди, че Иля Велчев наистина я е изнасилил преди много години, но явно дори не е запомнил името й.

"Моето име тогава беше на безизвестно хубаво момиче, спомня си Кичка.

Снимка: Bulphoto