Първенството държи дамата с истериите и чудноватата книга мемоари, Кита Борова, както се легитимираше на Запад всеизвестната бивша любовница на ЦК-то, вече не я сдържа в Щатите.

Мине не мине, Кичка Бодурова току се озове в родината си. Натурализираният американец, съпругът й грък, вече не я обожава, както се хвалеше преди певицата, новите й гаджета не я въздигат в култ, така че в България ухажваната на времето жена все по-често взе да търси поле за изява и място за туширане на истеричните си настроения, плод на всичко казано и отгоре на това – на възрастта, пише razkritia.com.

Тук се почнаха едни изяви с книги мемоари, които се редуваха с участия в риалитита, интервюта, концерти, пак интервюта и т.н. и т.н.

От Байландо я отсвириха и заради сприхавите й забележки към журито. Да не говорим за останалите причини за несправянето й.



 Героите от мемоарите й пък се надпреварват да я грозят със съдебни дела и да я обиждат с думи като: „Тая женица, Кичка Бодурова съвсем изперка” (синът на Татовия министър на културата) или „Кичка е живяла с призраци във въображението” (Иля Велчев, от родата на Прокурор №1 Борис Велчев).

Така че дали е била изнасилвана или не, дали е ограбвана от министерско синче или не, не е ясно, но че Кичка действително чупи перките, е повече от ясно.

Пък великата Ванга навремето също я анатемосала като уруспия й я изпъдила като куче от дома си, защото си лягала с женени мъже. Но и тогава Кичка се засрамила само на момента.

Прелюбодейката вчера, се превърнала в мошеничка и лъжкиня днес, ако се вярва на поета „изнасилвач” Иля Велчев и сина на Александър Йорданов – Здравко Йорданов.

Г-жа Неудобна, журналистката Марги Михнева също минава за доволно неуравновесена и бе наречена луда и жена с психически проблеми от бащата на „златната кокошка” Крис, когото спрягат за предизвестен победител в Байландо.



Маргарита не била достатъчно милозлива, не предизвиквала съчувствие към детето му, не държала както трябва микрофона и какво ли още не. Михнева отговорила подобаващо, но мнозина започнали да я гледат по-така. Сигурно защото не цепи никому басмата, а и защото все повече започва да истеричничи.

Шизофренично било поведението и на Мамалев, което констатирали колегите му в благотворителното шоу.



Водещият е възприеман като недоразумение от имащите щастието да работят с него, а и публиката започна да го мисли за неадекватен. Комай му личи, че води на няколко водки. Одумват го, че зад кулисите се гаври с участниците, а пред зрителите само дето не ги олизва.

Калинка Крумова прелъсти и вкара в леглото си сценичния си партньор Сашко Бонев. После пък се чу, че прекъснала умишлено участието си, защото трябвало да направи аборт. Неуравновесеността й личи от противоречивите изказвания за това дали и колко деца иска да има и делата й – премахването на бебе, чийто баща е държан в дълбока тайна. Абортът на Калинка бе шумно оповестен от в-к „Шок”.



Ани Салич води конкурентното „Великолепната шесторка”, но и тя е гледана с подозрение и известно снизхождение. Знае се колко много я блазнят парите и колко се облажава на гърба на благотворителността. Освен това за никого не е тайна колко ревнува мъжа си Бранко от Виктория Петрова и изпитва патологично удоволствие от отстраняването му от телевизия та, макар това да тежи на семейния бюджет. И в това риалити подозират нагласацията и лъжефилантропията, и тук се леят крокодилски сълзи, а се мисли за голо и пари в зелено.

Снимки: Bulphoto