"В джаза събота вечер” с водещ Вили Сечкова е новото светско шоу по bTV, което зрителите ще могат да гледат от 4 декември, всяка събота от 22:30 часа.

Пищно, забавно и единствено по рода си - така продуцентите от “Ноу Фрейм Медия” определят внушителния проект, който ще забавлява аудиторията на най-гледаната българска телевизия.

Предаването ще предложи една абсолютно нова концепция за вечерно лайфстайл токшоу, изпълнено с много стил, хумор, самоирония и откровения на най-големите български звезди. Дълбоко пазените тайни, които красивата водеща ще "измъква” по елегантен начин от известните си гости, не са единственият гвоздей в предаването.

Във "В джаза събота вечер” знаменитостите ще се забавляват истински, участвайки и в комични видео материали. Името на предаването не е избрано случайно. То подсказва не само за положителното настроение, с което ще зарежда зрителя, а и за страхотната музика - запазена марка на шоуто.

Най-добрите джаз музиканти и специални музикални гости ще правят съботната вечер наистина бляскава. Шикозният имидж ще бъде поддържан и от най-добрите български стилисти, гримьори и фризьори, които ще диктуват модните тенденции чрез образа на Вили Сечкова.