Бившата депутатка Юлияна Дончева и съпругът й Стъки разказват откровено в новия брой на "ELLE" за отношенията си.

„Ние сме от хората, които смятат, че семейството не е отживелица и когато двама души са сигурни в своите чувства и желания, трябва да узаконят връзката си“, споделя красивата брюнетка, а Стъки добавя: „За нас по-важен е църковният брак, защото вричането пред Господ показва колко силни и истински са чувствата и на двамата“.

Юлияна Дончева твърди също така, че разликата във възрастта им с мъжа й изобщо не я притеснява. „В съвместния ни живот това няма значение, защото нито визуално, нито емоционално или пък като зрялост се различаваме особено. Възрастта ме притесняваше само в началото, защото не очаквах Станислав да е толкова сериозен и зрял. Той е изключително отговорен към семейството и това ми дава сигурността, която иска всяка жена“, споделя тя.

Ексдепутатката разкрива и кой е най-романтичният жест, който Стъки е правил за нея. „Ние постоянно си правим романтични изненади. Миналата година на Коледа, когато най-малко очаквах, Станислав ми поднесе годежен пръстен точно в полунощ, когато казват, че се сбъдват желанията. Беше много красиво“, спомня си Юлияна Дончева.

Как двамата с половинката й планират да прекарат тази Коледа и какво се случи със сватбеното им пътешествие, четете само в новия брой на "ЕLLE", който вече е на пазара.

Източник: bliasak.bg