Личният живот на Десислава е един от най-интересните и най-коментираните в медийното пространство.

Основният въпрос, който вълнува не само почитателите й, е дали фолк певицата е обвързана и кой е мъжът до нея.

„Приписват ми много гаджета. Бих говорила за това, но когато нещата са съвсем сериозни. Знаете, че имам дете от мъжа X и няма как да се скрие това, една сватба също няма как да се скрие. Особено моята (с Галин – бел.ред.), която беше доста помпозна и се говори много за нея“, сподели пред „Блясък“ Десислава.

Относно въпроса има ли мъж до себе си фолк певицата заяви: „Всяко човешко същество има нужда от другарче. В момента се вижда, че съм на етап работа. Ако човекът до мен реши да ме изненада, може да се обърнат нещата и да се случи нещо повече. Тези неща обикновено са непредвидими.“

Междувременно пред екипа на БИАД, където преди дни имаше участие, Десислава разкри, че усилено работи по проект, в който смесва народна музика с модерен аранжимент. Тази идея певицата ще реализира с Джон Темис, работил със световноизвестни звезди като Елтън Джон, Шер, Джордж Майкъл и др.

Затова и я кани на фестивала The night of the proms, който този уикенд ще се проведе в Ротердам (Холандия). Концертът е известен с това, че на него си дават среща попа и класическата музика.