- Орлине, скоро излезе най-новата ти песен „Чикаго”. Защо вече толкова рядко се случва да излизат нови песни и клипове?
- Не знам. Може би хората не правят вече много музика. Не съм сигурен дали това е заради кризата. По-скоро няма музика и композитори, които да я правят.

- Разкажи ми за песента и клипа?
- Преди около година и половина се запознах с едни момчета, които живеят във Виена. Те правят много музика и си избрах едно тяхно парче. Записах го във Виена в едно много симпатично студио. Момчетата се казват „Симфоникс”. След това заснехме видеото на „Чикаго” тук в София. Получи се нещо много приятно без сложен сценарий и взаимоотношения вътре. Много обичам да работя с хубави хора и с настроение.

- Твоята приятелка Яна участва в клипа. Защо избра точно нея?
- Имах нужда от три момичета, които да са лъчезарни, естествени и да не са манекенки, които да позират. Затова се спрях на Яна с още две нейни колежки-Дени и Вероника. Трябваха ми хора, които да са супер естествени.

- Какво ще е продължението на „Чикаго”?
- Имам още песни да събера за да направя диск. Не е лесно да се прави музика, но на пролет би трябвало да излезе цял албум. Не съм фабрика, все пак съм жив човек и освен това се занимавам не само с музика.

- Какви са личните ви планове с Яна занапред?
- Много ни е хубаво така. Живеем си заедно. Мисля, че на този етап това е съвсем достатъчно. Засега с Яна нямаме намерение да се женим.



- Не изневеряваш на музикалния си стил?
- Не мисля, че всички трябва да се впускаме в нещо супер комерсиално. Може и да дойде такъв момент в, който да ми се прави нещо супер комерсиално, но общо взето обичам да оценявам музика, която мен ме вълнува. Искам да го предам на хората, а не копи-пейст искам това искам онова.

- Обичаш ли да правиш компромиси?
- Много рядко, но по някой път се налага.

- Фолка доста измести поп музиката…
- Това са много различни музики и не вярвам, че имат нещо общо.

Вижте видео:

Орлин Павлов - "Чикаго"

Източник: bliasak.bg

Снимки: Bulphoto