Миналата седмица към турнето на Лейди Гага в Европа се присъедини първо майка й, а сега и гаджето й, пише "Дейли Мейл".

Точно когато турнето на певицата под надслов "Monster Ball" стигна до австрийската столица Виена, барманът Люк Карл беше забелязан да влиза в хотела, където е отседнала 24-годишната звезда.

Въпреки това двойката запази дискретност.

Люк влезе в хотела без известната си приятелка, облечен с лилави дънки, кафяви обувки и черно кожено яке.

Искрата между двамата се разпали повторно по-рано тази година и този път изглежда мислят за по-сериозен ангажимент, след като се насладиха на романтична почивка на остров Крит миналия месец.

Твърди се, че там те взели участие в тайна церемония, в която си разменили ръчно нaписани клетви и пръстени.



*Люк Карл държеше главата си наведена когато пристигна пред хотела във Виена, където е отседнала приятелката му Лейди Гага



*Съвсем сам: В един момент към Люк се присъедини негов приятел, но нямаше и следа от Гага

Междувременно Гага изглеждаше като кръстоска между медицинска сестра и модната икона от 60-те години Джаки Онасис, облечена в поредния си странен тоалет докато раздаваше автографи на фенове.

Певицата беше облечена в къса бяла рокля и подходящо палто, и докато перлите й, виолетовото червило и гигантските очила й придаваха много ретро вид, странната й шапка придаваше на целия ансамбъл някакъв медицински привкус.

Виена е последната спирка на певицата от турнето й из Европа, Monster Ball.

Миналата седмица тя направи концерт на Arena Zagreb в Загреб, Хърватия, а по-рано пя и в Торино, Италия и в унгарската столица Будапеща.



*Дамата в бяло: Гага носеше нещо, което доста напомняше на шапчица на медицинска сестра докато раздаваше автографи на фенове

Последния й концерт съвпадна с раздаването на Европейските музикални награди MTV в Мадрид, Испания и затова тя не успя да присъства на церемонията.

Въпреки това Гага, която спечели награди в три категории – "Най-добър поп изпълнител", "Най-добра певица" и "Най-добра песен" за Bad Romance – благодари на феновете си от сцената по време на концерта.

Последните спирки на турнето са няколко концерта в Швейцария и Швеция.



*Известна: Певицата се завърна в хотела отделно от Люк Карл, но получи много повече внимание

Припомняме, че Гага реши да си почине от турнето, като прекара малко време в Лондон. Към нея се присъедини майка й Синтия, а същевременно й се наложи да работи и по третия си албум Born This Way в студиа Abbey Road.

"Случи се толкова бързо", коментира тя наскоро.

"Работя по него в продължение на месеци и наистина мисля, че сега вече е готов. На някои певци подобно начинание отнема години. При мен не е така. Създавам музика всеки ден", заяви Гага наскоро.

Освен това, наскоро тя записа дует със сър Елтън Джон. Парчето се нарича "Hello Hello" и ще се появи в новия филм на Дисни „Гномео и Жулиета”.

Певицата ще се върне в Лондон за двата си концерта на 02 Arena на 16 и 17 декември.



*Гага в зелено: певицата пя в италианския град Торино, както и в унгарската столица Будапеща