Виктория Петрова е сред журналистите на bTV, които ще се включат в утрешния епизод на риалитито „Великолепната шесторка“. Красивата брюнетка ще се изяви на сцената заедно с дуета Кольо Гилъна и Валентина Войкова.

Тримата ще изпълнят популярното парче „Хубава жена“, което е от едноименния филм. Едва ли е изненада, че Виктория Петрова ще подкрепя именно този дует, тъй като навремето именно с Валя Войкова тя работеше в новините на BBT.

Вижте снимки на Виктория Петрова >>

Спортният журналист Тодор Кирков ще изпълни латино хитът „Ла Бамба“ заедно с Теди Кацарова и Николай Мартинов. Колегата му Краси Минев пък ще извие глас на песента на Васил Найденов от лентата „Адаптация“, заедно с Бони и Емо Чолаков. Синоптичката Станислава Трайкова ще изпълни песен от мюзикъла „Коса“ заедно с Наско от Б.Т.Р. И Йорданка Благоева.

Юксел Къдриев също няма да пропусне изявата. Той ще пее заедно с Албена Михова и Тома, съобщават от bliasak.bg. Репортерката Марина Евгениева пък ще изпълни парчето „Клетва“ заедно с Тони Димитрова, което е от филма „Вчера.“