Новинарката от Би Ти Ви минава за една от най-вървежните жени в журналистическата гилдия. Фаталната жена с име на победителка е покорила не едно и две мъжки сърца. На синия поглед на 32-годишната брюнетка не са устояли редица известни мъже.

Романсът на Вики с мъжа на колежката й Ани Салич – Бранко е със силно клюкарски оттенък и затова ще го прескочим.

Говори се, че водещата успяла да прелъсти екранния си партьор Юксел Кадриев. Тази информация е повече от странна, след като се знае, че Юксел е с различна сексуална ориентация и в гей средите е известен с прякора Булката беглец, даден му от Евгени Минчев навремето.

Най-големият трофей на стената на Виктория Петрова обаче е бившият капитан на националния отбор по волейбол Пламен Константинов. Преди 5 години Гибона често се виждал с хубавицата, но след като Вики заговорила за брак, Пламен изчезнал яко дим.

А що се отнася до клетия съпруг на Виктория – Добромир Иванов, с когото са в развод, нека го оставим да се теши в прегръдките на танцьорката от „М Денс“ Златина. А Виктория ще радва мъжките погледи и ще прави суровите български новини по-поносими от малкия екран.

„Не смятам, че съм изкачила най-високия си връх“ е житейският девиз на Виктория, който говори за нейния характер на амбициозна и фатална жена.