Eмилия пя в лъскаво заведение в Пловдив, а любимият й Коко Динев не беше до нея, което пък даде криле на запален фен на звездата.

Видимо наквасен, мъжът атакуваше блондинката на дансинга, впил влажния си поглед в огромното й деколте, пише podtepeto.com.

Той бе толкова настоятелен в обожанието си, че се наложи на няколко пъти гардовете на заведението да се намесват, за да охладят страстите.

Накрая, след още няколко обърнати чашки, приятелите му дори го отпратиха да си ходи да изтрезнява у дома.

А иначе купонът на Емилия мина под знака на фатализма. Тя призова гостите на бара да пият, ядат и правят любов като за последно, тъй като 2012 година наближава. И изглеждаше сериозна. Явно вярва, че краят на света иде скорострелно.

Особено отношение Емилия демонстрира към неин колега - имитатора на Лили Иванова Стефан Илчев, който се кефеше в розовата си тениска на един от баровете. Двамата позираха като за спомен пред папарак на "Под тепето".

Половинката на Коко Динев показа и тънки познания в звучния италиански език. "Ко ме стаи, салюте", поздрави ударна група адзури, които се забавляваха в заведението и им изпя "I will always love you" на Уитни Хюстън.

Снимки: Podtepeto.com